Skip to Content

Portfolio

Dit is geen volledig portfolio, maar een indruk van verschillende artikelen en projecten. Bent u op zoek naar een specifiek onderwerp? Of wilt u weten of Zeehaas ook over een bepaald onderwerp schrijft? Bel of mail mij dan gerust.   

Selecteer een opdrachtgever:

AD · Augustijn · Erasmus MC · KP-EMV · Longwijzer · Mediator · Monitor · REALmag · VWN · ZonMw

Selecteer een categorie:

artsen · filosofie · gezondheidszorg · internationaal · journalistiek · maatschappij · medisch · nationaal · patiënt · psychologie · techniek · wetenschap

Gezocht op: Augustijn

Dertien disciplines onder een dak

Alle stappen van de eerstelijns zorgpaden binnen handbereik. Dat is de kracht van het nieuwe Gezondheidscentrum Levinas in Kralingen-Crooswijk. Patiënten kunnen er terecht bij maar liefst dertien experts: van huisarts tot diëtist, van fysiotherapeut tot medisch pedicure.

opdrachtgever: augustijn

Een zo gezond mogelijke start

Nederland heeft bijna de hoogste babysterfte in Europa. In de missie om dat terug te dringen, ziet hoogleraar Verloskunde en Prenatale Geneeskunde Eric Steegers ook een belangrijke rol weggelegd voor huisartsen.

opdrachtgever: augustijn

Moderne huisarts een gids voor patiënten

Samenwerken en up-to-date zijn in het vakgebied. Dat zijn de ingrediënten voor de moderne huisarts. “We zijn een soort gids voor patiënten”, zegt huisarts Jan Huisman. Zijn praktijk in Ridderkerk hoort bij het academisch netwerk Primeur.

opdrachtgever: augustijn

Kabinet hanteert papieren werkelijkheid

Hoe ziet een jonge aspirant huisarts zijn beroep in het huidige politiek klimaat? “Huisartsgeneeskunde blijft een prachtig vak. Ondanks de bezuinigingen”, zegt Tim Linssen, derdejaars aios in het Erasmus MC en ex-voorzitter van de LOVAH.

opdrachtgever: augustijn